Home » Geen categorie » De vakantie van je leven

De vakantie van je leven

Op vakantie gaan is heerlijk. Even een week of twee uit de dagelijkse sleur zodat je helemaal kunt opladen. De een houdt van luieren op het strand, de ander van bergen beklimmen en avontuurlijk kamperen. Maar op vakantie gaan als je alleen bent, is niet altijd even gezellig. Of toch wel? Ben je single en op zoek naar een actieve groepsreis waarbij je lekker actief bezig bent en veel plezier zal hebben met elkaar? Dan zijn de reizen van NoSun.nl echt iets voor jou.

Puur genieten
Trek je stevige wandelschoenen maar vast aan en pak je rugtas in en ga op avontuur in de Ardennen of ontdek de mooiste plekjes van Engeland. Of laat je betoveren door de ijskoude landschappen van IJsland of Noorwegen. Je maakt met No Sun namelijk niet zomaar een reis, maar een reis naar zeer bijzondere bestemmingen. Zoiets heb je nog niet eerder meegemaakt.

Sportieve vakanties zonder zon
NoSun.nl organiseert vooral vakantie zonder zon. Dat wil niet zeggen dat je helemaal geen zon tegen komt, maar wel dat het geen typische zon, zee en strand vakantie gaat worden. Je bent met elkaar op reis en samen zorg je voor het eten, een gezellig kampvuur en een goede kampeerplek. Uiteraard gaat er een gids mee om de reis helemaal op het rolletjes te laten verlopen. Terwijl je samen sportief bezig bent en het avontuur tegemoet gaat, vorm je vanzelf met de andere singles een hechte, gezellige groep. Misschien gaan jullie volgende keer wel samen met NoSun op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>