Home » Vliegtickets » Schiphol, een stad op zich.

Schiphol, een stad op zich.

De meeste reizigers die zich op de grootste luchthaven van Nederland bevinden hebben haast. Snel spoeden ze zich van het ene vliegtuig naar het andere om op hun eindbestemming te komen. Eigenlijk is dat zonde. Schiphol heeft zo veel te bieden waar de meeste reizigers geen tijd voor hebben. Natuurlijk zijn er de tax free winkels en restaurants maar er is nog zo veel meer. Als je even verder kijkt kun je er een casino, een bibliotheek, een meditatieruimte en massagesalons vinden.

Vanaf het panorama terras heb je een prachtig uitzicht over de gates met de vliegtuigen uit alle landen, die bijgetankt of met koffers geladen worden. Als je geluk heb kun je de A380 van Emirates zien staan, een machtig grote kist. Hoe mooi zijn de grote blauwe jumbo’s van KLM, klaar voor vertrek naar verre oorden? Ook aan de allerjongste reizigers is gedacht. Er zijn slaap- en speelruimtes met verschoonplekken. Hier kunnen kinderen even ronddollen voordat ze in het vliegtuig stappen. Zelf kun je ook heerlijk bijkomen in een van de loungestoelen of hotels die de luchthaven heeft. Via de website goedkoopvliegen.nl kun je de beste vertrektijden en aansluitingen vinden zodat je genoeg tijd hebt om te genieten voordat de reis begint. Goedkoop hoeft namelijk helemaal niet minder te betekenen. Op Schiphol begint de reis al zodra u de douane gepasseerd bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>